Zakelijk

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Risico’s in kaart, advies op maat
Bedrijven verzekeren, of ze nu groot zijn of klein, is een specialisme. Voor wij advies uitbrengen, brengen we uiteraard eerst de risico’s in kaart. Welke risico’s spelen een rol voor uw bedrijf en uw personeel? Welke moet u beslist verzekeren en welke kunt u mogelijk zelf dragen? We nemen graag de tijd om te kijken wat bij u en uw bedrijf past.

Wie gaat dat betalen?
Is een werkgever aansprakelijk als een medewerker betrokken raakt bij een ongeval? En wat nu als dat ongeval in middagpauze gebeurt, op weg naar de plaatselijke snackbar? Dat is toch privétijd? Werkgeversaansprakelijkheid gaat ver. Het is daarom van belang de risico’s goed in te schatten en ze zo nodig af te dekken met een passende verzekering.

Ziek van geld
Als ondernemer weet u dat ziekteverzuim u veel geld kan kosten. Niet alleen het verzuim van uw medewerkers, maar ook dat van uzelf. Verzekeraars die uw inkomen of die van uw medewerkers willen verzekeren zijn er voldoende. Een objectief advies en een scherpe premie is moeilijker te vinden. Wij weten alles van verzuim. Mogen wij u een aanbod doen?

Beter én goedkoper?
Vaak kan het: beter én goedkoper. Als wij bestaande verzekeringspakketten van nieuwe cliënten doornemen, komen we vaak gaten en overlappingen tegen. Ook worden geregeld te hoge premies betaald. Zonde. Geld besparen, zorg wegnemen, we doen het graag.

Pensioen: zit u nog goed?
Gaat er nog een dag voorbij dat het pensioen niet in het nieuws is? Dekkingsgraad, waardeoverdracht, weet u het nog? Zitten u en uw medewerkers nog goed? Voor ons is pensioen ons dagelijks werk. Dat betekent niet alleen dat we altijd op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen, we kunnen het u ook nog helder uitleggen. Dát is onze toegevoegde waarde.

Gat in WGA?
Wat gebeurt er als een medewerker langer dan twee jaar arbeidsongeschikt is? Mogelijk ontvangt hij dan een IVA- of WGA-uitkering van het UWV. Maar als uw medewerker gedeeltelijk arbeidsgeschikt is, is die uitkering vaak wel erg laag. Met een WGA-gatverzekering regelt u eenvoudig (en voordelig) een realistische aanvulling op het inkomen van uw zieke medewerker.