Financieel Actueel

 

Brandjes & Van Wessel

Nieuwe Steen 3

1625 HVHOORN

0229-234334

www.bvw.nl

 

 

 

 

Wij helpen u op financieel gebied vooruit kijken

 

Op onaangename financiŽle verrassingen zit u vanzelfsprekend niet te wachten. Er zijn veel factoren die van de een op de andere dag uw leven op zín kop kunnen zetten. Denk aan het verliezen van uw baan of een scheiding. Of, waar u al helemaal niet aan wilt denken, het vroegtijdig overlijden van u of uw partner. Geen verzekering voorkomt dit soort gebeurtenissen. U kunt zich echter wel voorbereiden op de financiŽle gevolgen van gebeurtenissen die u niet in de hand heeft. Neem bijvoorbeeld de Overlijdensrisicoverzekering. Deze is misschien wel voordeliger dan u denkt en kan u veel financieel leed besparen!

Leest u onze nieuwsbrief eens door. Gaat u binnenkort op reis naar het buitenland? Lees dan het artikel over de reisverzekering, zodat u goed voorbereid van huis gaat!

Heeft u vragen? U bent welkom. Wij staan altijd voor u klaar!

 

Bij uw autoverzekering gaat iets veranderen

U zult er in deze nieuwsbrief misschien voor het eerst iets over lezen. Toch is de verzekeringswereld er al lange tijd druk mee bezig: Lees het in dit artikel.

Lees verder

http://www.financieel-alert.nl/nwkr/358_utr/img1.jpg

 

 

Goed om te weten...

 

http://www.financieel-alert.nl/nwkr/358_utr/img2.jpg

Weer op vakantie? Uw reisverzekering vraagt extra aandacht

Gaat u op vakantie, besteed dan aandacht aan uw reisverzekering, zeker omdat corona nog niet achter ons ligt!

Lees verder >>

 

http://www.financieel-alert.nl/nwkr/358_utr/img3.jpg

Kunt u blijven wonen waar u woont, wanneerÖ

Zekerheden, ook de zekerheid te kunnen blijven wonen waar u woont, kunnen wegvallen. Dat heeft het afgelopen jaar ons helaas wel geleerdÖ

Lees verder >>

 

http://www.financieel-alert.nl/nwkr/358_utr/img4.jpg

Wordt de DUO lening zichtbaar voor de bank?

FinanciŽle instellingen, ook ons kantoor, zijn bij wet verplicht te voorkomen dat consumenten een hypotheek afsluiten waarvan zij de lasten op termijn niet kunnen dragen.

Lees verder >>

 

 

 

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

 

Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.


Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

 

Aangesloten bij KiFiD