Particulier

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Voor iedereen
Voor ieder gezin, van groot tot klein, is het belangrijk dat de risico’s goed in kaart worden gebracht. Alleen dan komt u tot het juiste pakket verzekeringen, op maat en afgestemd op uw situatie. We bekijken graag samen met u welke risico’s uw gezin loopt. Daarbij kunt u denken aan het verzekeren van aansprakelijkheid en inboedel, maar ook aan een verzekering die uitkeert bij overlijden.

Recht halen
Er wordt u onrecht aangedaan. Iemand rijdt bijvoorbeeld met z’n auto tegen uw fiets aan. U bent flink geschrokken, maar gelukkig ongedeerd. Alles lijkt goed te komen, totdat de tegenpartij ineens geen aansprakelijkheid (meer) erkent. Wat dan? Onderschat het belang van een goede rechtsbijstandverzekering niet. Daarmee kunt u ook bij ‘betwiste schade’ op onze hulp rekenen en zo genoegdoening krijgen.

Scherp sturen…
Wie goed rondneust, kan tegenwoordig een aardig bedrag besparen op de premie van de autoverzekering. Maar al dat kijken en vergelijken kost veel tijd, en dan is het nog maar afwachten of je voor die prijs daadwerkelijk een goede dekking krijgt. Wij hebben relaties met bijna alle autoverzekeraars van Nederland. Ook voor u vinden wij een complete dekking tegen een scherpe premie. En bij schade kunt u er op rekenen dat wij opkomen voor uw belangen.

Verzekerd van zorg!
Als wij bestaande verzekeringspakketten bekijken, zien we vaak hiaten: u blijkt niet verzekerd te zijn voor een reëel risico. Of juist het tegengestelde: u bent dubbel gedekt voor één risico. En regelmatig zien wij dat er te veel premie betaald wordt. Maak gebruik van onze expertise en bespaar geld en moeite. Wij nemen uw pakket graag vrijblijvend met u door en geven u een deskundig advies.

Roept u maar!
Wij nemen graag de tijd voor u. En voor al uw vragen. Persoonlijk, deskundig en betrouwbaar.

Een hypotheek moet passen
Op het gebied van hypotheken is er een ruime keuze. Of u nu uw eerste huis koopt of uw huidige hypotheek wil meenemen naar een nieuwe woning, advies heeft u nodig. Rente alleen is niet maatgevend; het is het samenspel van condities en voorwaarden. Wij houden van huizen en weten alles van hypotheken. Uiteraard zijn we erkend en onafhankelijk.

Echtscheiding en de eigen woning
Hoe zit het met de verdeling, bijleenregeling en overwaarde? Een complex verhaal waarbij advies van een onafhankelijke partij veel rust kan geven. We staan u graag bij.