Gratis check van uw vrije-tijdsverzekeringen!

Beste relatie,

Er kan natuurlijk altijd iets in uw persoonlijke situatie zijn veranderd waar wij u nog niet eerder over hebben gesproken.

Reisverzekering

In onze adviespraktijk zien we het regelmatig: iemand sluit een reisverzekering af en schenkt er vervolgens geen aandacht meer aan. Dat verbaast ons. Want uw persoonlijke situatie kan na verloop van tijd veranderen. Denkt u bijvoorbeeld aan samenwonen. Als er dan niet wordt gekeken wie welke reisverzekering en dekking heeft, ligt over- of onderverzekering op de loer. Onderverzekering is risicovol en bij oververzekering betaalt u onnodig teveel premie. Uit onderzoek blijkt dat 35% van de Nederlanders zijn/haar reisverzekering niet controleert voordat hij/zij op reis gaat. Wat wij ook zien, is dat iemand zich er niet van bewust is dat een bepaalde schade geclaimd kan worden. Regelmatig wijzen wij relaties op dergelijke zaken. Zo merken wij dat mensen niet goed weten wat er bij binnenlandse- of buitenlandse reizen onder de dekking valt. Kan een ziekenhuisbezoek in het buitenland wel of niet op de reisverzekering worden geclaimd? Veel mensen denken dat hun zorgverzekering de volledige kosten van een ziekenhuisbezoek in het buitenland dekt. Dit is echter niet altijd het geval. De meeste basis zorgverzekeringen betalen maximaal de Nederlandse tarieven. Op een reisverzekering met dekking voor medische kosten kan het verschil geclaimd worden. Het is dus verstandig om voordat u op reis gaat te controleren welke dekking uw zorg- en/of reisverzekering biedt en of u hiermee alles hebt afgedekt.

Uw caravan uitstekend verzekerd

Omdat alle caravans anders zijn, bieden wij maatwerk. U krijgt de mogelijkheid om uw caravanverzekering naar eigen wens samen te stellen. En u betaalt alleen de dekking waarvoor u kiest. Met de ‘waardegarantie’ kunt u de verzekerde som van uw caravan 1, 3 of 5 jaar vastzetten. Zo bent u perfect verzekerd, op een zo voordelig mogelijke manier.

Wilt u persoonlijk advies? Neemt u dan contact met ons op: 0229 – 234 334. Ik help u graag verder. Wilt u een mail sturen, klikt u dan hier.

Vriendelijke groeten

 

Sonja van As

 

 

Reacties zijn gesloten.