Betrouwbaarheid en integriteit

Integer en betrouwbaar
Brandjes & Van Wessel staat voor integriteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. Als onafhankelijke assurantieadviseur bemiddelen wij voor u bij verschillende verzekeraars, banken of andere financiële instellingen. Wij treden op als intermediair en zijn niet gebonden aan beloningsafspraken. Ons advies is objectief en betrouwbaar en altijd gebaseerd op de verzekering of hypotheek die voor u het meest passend is.

Persoonlijk en pro-actief
Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze relaties. Onze adviseurs zijn stuk voor stuk toegankelijke gesprekspartners die actief meedenken over de verzekeringsrisico’s en -oplossingen voor uw bedrijf of privé-situatie.  Maar we gaan nog een stapje verder in onze aanpak. Wij geven ook pro-actief advies over uw verzekerings- of hypotheekzaken als we denken dat dit in uw belang is.

Deskundig en professioneel
Brandjes & Van Wessel is erkend door de Autoriteit Financieel Markten (AFM) en aangesloten bij o.a. de Adfiz, adviseurs financiele zekerheid (voorheen NVA).  Brandjes & Van Wessel is verplicht om door middel van opleidingen op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen in het vak. Kies voor zekerheid. Kies voor een deskundige en professionele partner.